Autopoets commandant 4

Hallo, De fraaie uniblauwe lak van mijn Golf begint weer te verweren. Eerder had ik al eens commandant gebruikt, en dat werkte best redelijk. Wel lastig te verwerken. De zijpanelen en het dak glimmen nog redelijk, de motorkap is behoorlijk verweerd.

Commandant voor autowas, autopoets en auto wassen.

Zo moet je het met auto poets ook zien denk ik. Als ik het zo allemaal lees moet ik inderdaad niet aan de slag gaan met commandant op mijn auto. Zo als de titel als zegt.

Heeft iemand ervaring met commandant cleaner ? Wil het gaan gebruiken tegen kleine krasjes op mijn staart kappen. Dit komt door het gebruik van een bagage netje. Of heeft iemand nog super alternatieven?

Doel is , krasjes verminderen, dofheid verminderen en laten glimmen.

Mijn zoon had voor mij mijn Toyota Prius gepoetst met commandant (zonder mijn weten) enkele dagen later zat heel de auto vol met lichte . Volgens mij weet men hier niet helemaal wat commandant inhoudt. Een poetsmachine met kleine schijf op laag toerental is eigenlijk wat je nodig hebt, maar die zijn nogal lastig te . Dat zèg ik eerst poets, dan was. De rest wil de krassen gewoon volstoppen met was dat gaat niet werken. Meer resultaten van forum.

Het is uitermate geschikt om verweerde lak, ontstaan door vogeluitwerpselen, UV-licht of andere weers- en weg- omstandigheden, te reinigen en nieuwe glans te geven. Werkt perfect, zelf ook al meerdere malen gebruikt voor kleine krasjes. Vind deze reactie leuk . Bij PoetsTotaal omarmen we deze . How to Remove Scratches From Your Car – WD-Test – Duration: 10:02. Ratchets And Wrenches 911. Een rode auto wordt met behulp van mijn poets- en polijst set Laat Je.

Wil je een goede wax gebruiken, neem dan wat ik eerder heb gemeld (MER) of een soortgelijk produkt. Houd jij van een schone auto? Polijstmiddel, velgenreiniger en vele andere middelen vind je bij Praxis.

Gebruik dan de autoreinigingsproducten van Praxis.

Bison Wipes scrub reinigingsdoek stuks. Vloeistoffen Lakken en verven Autopoets. Geen producten gevonden voor deze selectie.