Dichtstbijzijnde dm drogist

Posts about DM written by Laura. Als je hier bent geweest lach je voortaan de Kruidvat uit met zijn hoge prijzen en maar liefst één BDIH gekeurmerkte. Zoek hier je dichtsbijzijnde filiaal.

Aangezien ik binnenkort in Enschede moet zijn wil ik ook even een tripje DM drogist doen om wat spullen in te slaan die daar veel goedkoper zijn dan hier! Kunnen jullie me een goede DM drogist aanraden in de buurt van Enschede? Ik kom zelf uit de kop van NH en ben daar echt totaal niet .

Er zit niets anders op, dan de eigen merk spullen van dm weer gewoon in het dichtstbijzijnde filiaal te kopen. Reden nummer om bij een Duitse drogisterij je verzorgingsproducten te halen is natuurlijk: de prijs! Bij een directe vergelijking. Ik laat vandaag een aantal favorieten van de DM zien, voor mezelf maar ook voor de kleintjes.

In Nederland zijn de prijzen vaak veel hoger en het loont dus . Met Balea, Alverde, Pen meer. Ken jij de Duitse DM drogist ? Ze verkopen de bekende merken, maar hebben ook een uitgebreide lijn met huismerkartikelen.

Vanaf de A(Ain NL) is dit de dichtsbijzijnde Kaufland. De drankenhandel zit in het. Brüggemeier Ludwig-Jahn-Straße 7-1 Kleve-Unterstadt, GPS: N51.

We worden doodgegooid met shoplogs van deze budgetvriendelijke drogist. Een paar keer per jaar sla ik een mega-voorraad in van mijn favoriete merk Balea. Op de site kijk ik altijd even in de folder voordat ik een bezoekje breng en ik zoek het dichtstbijzijnde filiaal. Dat zijn nogal prijsverschillen. Niet voor niets wijken Nederlandse klanten uit naar grote Duitse drogisterijketens , zoals DM , Rossmann, Müller en Budnikowsky.

Bekende merken haarverf, zonnebrandcrème, parfum, schoonmaakmiddelen, scheermesjes, luiers en cosmetica zijn er vaak voor minder dan de . Bonusvraag: Wat doet Melissa wanneer zij één dagje extra kerstvakantie heeft dan de rest van Nederland? Samen met mijn zusje en moeder stapte ik met (toen nog) volle portomonee en gewapend met . Even afsplitsing van Coolblue levert ook op zondag! Laatst in Selfkant Tüddern geweest.

DM drogist (naast Aldi, zelfde parkeerplaats) Trinkgut:. Edeka is niet bepaald goedkoop. DM voor je tandpasta of als het ook een ander merk mag zijn bij de lidl.

Daarnaast is dat de dichtstbijzijnde , maar misschien ook maar es de Netto bekijken?

Duitslan langs het Nederlandse Sittard. Klik hier om te kijken wat voor jou de dichtstbijzijnde vestiging van Kaufland is. Wanneer ik naar Nordhorn ga, bezoek ik altijd. Bij mijn schoonouders in het dorp zit drogisterijketen Rossmann.

Afgelopen vakantie ben ik weer lekker gaan shoppen bij mijn favoriete Duitse drogist : DM. Je kunt er prima boodschappen doen, de winkel is ruim en zeker niet rommelig. Ik heb een hoop Balea gekocht en andere producten! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Groot voordeel is ook dat er verschillende andere winkels in de buurt zijn gevestigd.

Jullie zullen wel denken: “Alweer een shoplog van de DM ”. Ik ben gisteren met de auto naar de dichtstbijzijnde DM Drogerie gereden hier over de grens. Dat is overigens een erg mooie en vrij nieuwe DM. Ik had een bestelling gekregen van mijn broertje, let op: x Balea deodorant en 10 .