Dm drogist duitsland

Niet alleen uit de drogist , maar ook uit de Duitse supermarkt. De DM -favorieten van Annette van de blog Ann Ages Gracefully. Uiteraard wilde ik graag weer meewerken aan een artikel over mijn DM favorieten.

Von der Creme bis zur Windel, vom Lippenstift bis zum Waschmittel. We waren in Duitsland en daar kon een bezoek aan de DM Drogist natuurlijk niet ontbreken.

Ik laat je zien wat we deze keer allemaal meenamen! Niet normaal hoeveel die prijzen verschillen! P En Balea is ook een fantastisch merk! Ik vind het kwalitatief ook echt goed spul. Meer resultaten van forum.

Shoplog DM Drogisterij Duitsland wateetjedanwel. Afgelopen weekend was ik een dagje in Duitsland.

Lekker shoppen over de grens: ik ben er dol op en mijn vriend gelukkig ook! Als eerste reden we naar de DM Drogisterij in Kleve. Dat is vanuit Rotterdam ongeveer anderhalf uur rijden.

Echt heel goed te doen dus. Het grote voordeel van winkelen in . Winkelen bij de drogist in Duitsland. Woon je vlakbij de Duitse grens?

Of ben je van plan die kant eens op te gaan om een dagje te shoppen? Sla dan zeker de drogist niet over! Wij vertellen je waarom een bezoekje aan een Duitse drogist absoluut de moeite waard is. Om een reden die ik niet precies hebben kunnen achterhalen zijn de drogisterijproducten in Duitsland een stuk goedkoper.

En dan serieus goedkoper, niet maar een paar . Balea is het huismerk van de Duitse drogisterij DM (Drogerie Markt), je kunt het dus ook helaas alleen in Duitsland kopen (ook bij enkele andere winkels als het goed is). Een huismerk met ontzettend veel producten, het neemt bijna de halve winkel in beslag qua assortiment. Het merk staat goed beken . Karlsruhe, Germany, that sells cosmetics, healthcare items, household products and health food.

Ook shopte ik bij de DM Drogist in Essen ( Duitsland ), en laat je graag zien wat ik allemaal kocht. Ik denk dat zowel jullie als ik naar dit artikel vol eye-candy uitgekeken hebben. Vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes uit Duitsland zien! Oelala, wat ben ik gelukkig met mijn aanwinsten.

Markt in Aken, reviews van echte mensen. Zoals jullie al in mijn PLOG konden lezen van afgelopen vrijdag heb ik heel erg veel geshopt bij de DM drogist in Duitsland. Van doucheproducten, luiers en lippenstift tot biologische groentespreads en véél goedkope zonnebrandcreme voor onze . De grote drogisterijketens , zoals dm , Rossmann, Müller en Budnikowsky bieden een enorm assortiment aan basisproducten zoals shampoo, douchegel en deodorant onder een eigen merk aan. In Nederland zijn de prijzen vaak veel hoger en het loont dus . Ik kocht weer genoeg om te laten zien in een shoplog.

Eigenlijk is Duitsland slechts een half uurtje van ons vandaan en toch komen we er niet vaak. Zonde, want het is een erg goedkope drogist , niet gek dus dat wij flink hebben ingeslagen en ik .