Kleding goedkoper in duitsland

Wat is goedkoper in Duitsland ? Geld besparen bij het boodschappen doen en winkelen in Duitsland. Heb je een paar concrete tips voor iemand die van plan is om voor zijn boodschappen naar Duitsland te rijden? Telegraaf gisteren op mij af.

Een goede vraag, die mij niet alleen heeft geïnspireerd tot de input die vandaag op blz. Nederlanders die aan de grens wonen en drogisterijspullen nodig hebben, kopen dat vaak in Duitsland , omdat de prijzen daar een stuk lager liggen.

Zij kunnen terecht bij onder meer DM, Rossmann en Müller. Een fles haarverf kan er zo tien euro minder kosten dan in ons land. Toch is het voordeel dat je . Ik ben deze week een week vrij en zou graag een dag naar Duitsland willen , omdat alles daar veel goedkoper is in Nederland , Weet iemand een (mooie) plek in Duitsland waar je goedkoop leuke kleding kan shoppen en ook andere dingen zoals electronicaketen enz, Niet alleen om te shoppen , ook om . Rieker schoenen goedkoper in Duitsland ? Meer resultaten van forum. De prijzen in de supermarkten liggen gemiddeld iets lager dan in Nederlan met koffie als belangrijke uitzondering.

Zoals zoveel producten is ook kleding en schoenen in het buitenland vaak goedkoper.

Met name in Duitsland zijn schoenen en kleding vaak goedkoper dan in Nederland. Daarom hieronder een overzicht van goede goedkope buitenlandse winkels in mode zoals kleding en schoenen. Veel grote buitenlandse webwinkels . Mijn zoon kwam laatst thuis met paar vans voor euro.

Kleding is ook heel goedkoop. Hey, weten jullie ook of Duitsland goedkoper is dan Nederland? Ik ga juli op vakantie naar duitsland , en hoop dat ik daar leuke kleding kan vinden. En eventueel andere leuke dingetjes.

Wie heeft nog meer ervaring met kleding kopen in Duitsland en is het met me eens? Oberhausen was niet echt veel goedkoper :no:. Ik was in Dusseldorf geweest en daar heb ik veel,iets goedkopere en leuke kleding kunnen vinden ja. Wij gaan geregeld op vakantie naar Duitsland.

Van weekendjes weg tot een weekje chillen. En dan ga ik altijd een dagje winkelen. Tijdens onze trip bezoek ik een paar van mijn favoriete winkels bij onze oosterburen.

Lekker goedkoop inslaan bij de drogist, kleding kopen en nog veel meer. Evenals voorgaande jaren gingen er weer meer Nederlanders richting de Duitse grensplaatsen om daar het vuurwerk te halen.

Het Duitse vuurwerk blijft in trek voor de Nederlander. Ook de kwaliteit van het vuurwerk wordt geroemd. Veel mensen geven aan dat het Duitse vuurwerk niet alleen goedkoper is maar ook nog . Marktkauf is wel een combi van supermarkt en warenhuis dus je vindt er ook andere producten zoals kleding , boeken en speelgoed. Andere bekende supermarkten.

Snappen doe ik het niet maar de Nederlandse kaassoorten zijn in Duitsland goedkoper dan in Nederland. Zal wel met de btw te maken . Net over de grens in Duitsland boodschappen doen, ik krijg er een vakantiegevoel van. Ik laat je een paar nieuwe aankopen zien. Kinder en baby kleding , maar ook volwassene kleding , beddengoed en accessoires kun je het best shoppen bij een filiaal van KIK, NK of Woolworth.

Vergelijkbaar met de Zeeman en de Wibra. Ze verkopen heus niet alleen maar typisch Duitse kinderkleding Bij de Ernstings Family kan ik zelf altijd . Als je weet dat het goedkoper is, waarom zou je dan willen vergelijken? Voor sommige zaken weet ik het wel zeker, daar hoef ik niet voor te vergelijken. Scheerzeep, schoonmaakproducten e. Wellicht zijn er ook vele andere producten waar ik de prijzen zo niet van . Over de grens shoppen levert fikse besparing op.

Voeding is in Nederland tot een kwart goedkoper dan in België. Wie minder wil betalen voor meubels, kledij, huishoudtoestellen en alcohol moet in Duitsland zijn. En tabak is het goedkoopst in Luxemburg. Ik heb een wat oncourante maat van kleding , dus naar CA maar hier heb je geen keus, laat staan een keus van maten, even over de grens is alles bij CA mogelijk keuze zat en redelijke prijzen.

In Duitsland kun je echt goedkoper je boodschappen halen, zelfs de Lidl is in Duitsland goedkoper dan in Nederland. Is er iemand die mij daar misschien mee kan helpen? Je zou er mij en een paar medestudenten enorm plezier .