Uit pauline’s keuken boek

Maandelijks wordt haar blog. Ik heb dit boek cadeau gekregen en was er zo enthousiast over dat ik het vervolgens bij jullie heb besteld om aan iemand anders cadeau te geven. Erg fijn en makkelijk kookboek . Op mijn blog deel ik al mijn keukengeheimen!

Pauline – Owner Ik hou van goede koffie, lekker eten, koken, lokale marktjes en ik verzamel kookboeken. Mijn levensmotto is Live, Love, Eat!

Dit zijn de ingrediënten die mij gelukkig maken. Een week eerder dan verwacht, dus dat kwam als een grote verrassing. Ik ben helemaal aan het shaken van de adrenaline. Ik vind het stiekem toch wel spannend.

Het is echt een Pauline boek geworden. Licht en fris, met alleen maar lekkere recepten. Je kunt zelf kiezen voor een gesigneerde of ongesigneerde versie.

Zoals jullie weten staan er inmiddels drie kookboeken op mijn naam. Elk boek is te bestellen in mijn webshop.

Yes jullie lezen het goed. Als ik het boek doorblader krijg ik het gevoel dat ik bij haar in Ierland aan de keukentafel zit. Het eten is gepresenteerd zoals je het zelf thuis op tafel zou zetten.

Gewoon een bord lekker eten, zonder . Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een van de populairste foodblogs van Nederland. Vijf jaar geleden begon Pauline Weuring met het delen van. Een tip die ik direct heb uitgevoerd na het maken van de kokos-linzensoep uit dit kookboek.

Dagelijks vinden tienduizenden eetliefhebbers de weg naar uitpaulineskeuken. Op dit blog deelt Pauline Weuring haar keukengeheimen en laat ze zien dat koken helemaal niet zo ingewikkeld en tijdrovend is. Met vooral gezonde, en soms minder gezonde recepten. Koken moet immers leuk en vooral niet te ingewikkeld zijn”, aldus Pauline. Van lazy Sunday ontbijtjes tot gezonde salades en lekkere maaltijden . En above all was ik aanwezig – met allemaal grote foodboggers – bij de boekpresentatie van haar 2e boek.

Tja, hmm wat zal ik daar nu op antwoorden. Wat vind ik nu van het kookboek Uit . Geen idee wat je moet eten? Of zin in een lekker hapje of makkelijke maaltijd?

Hier kan je terecht voor je dagelijkse dosis culi inspiratie. Iedere dag verschijnt er een nieuw artikel op de site.

Lekkere en toegankelijke . Altijd een inspirerend advies. Met bijna 1nieuwe recepten een ware inspiratiebron in de keuken. Vandaag deel ik dit lekkere receptje met je, en tip ik je over dit nieuwe mooie kookboek van mijn foodvriendinnetje.

Waar Donna Hay voor een van haar boeken. Als je nu een vriendin meeneemt naar de BBB Healthboutique krijg je ons boek Feel Good Food cadeau. Uit Paulines Keuken is dé plek voor foodlovers.

Dan kun je meteen aan de slag met de lekkere en gezonde recepten uit het boek en daarnaast lekker bewegen bij de BBB. Koop nieuw of tweedehands.